logo Knauskoret

Booking

Har du ofte gått rundt og lurt på om man egentlig trenger et helt band hvis man vil synge en rockelåt? Eller lurer du på hvordan Röyksopp ville hørtes ut i korformat? Vi i Knauskoret har de etterlengtede svarene!

Knauskoret, stiftet i 1975, er et aktivt kor som springer ut fra Studentersangforeningene ved Studentersamfundet i Trondhjem. Vi består av 20 studenter, og er lett gjenkjennelige i våre stripete bukser og svarte dressjakker. Vi synger et variert repertoar som spenner over det meste og de fleste. De siste årene har vi sunget låter fra artister som Prodigy, The Beatles, Röyksopp, Glenn Miller, Sting, Ramones og Michael Jackson, samt mer klassisk korrepertoar, og sanger kjent fra tv, film og spillverdenen.

Annethvert år, under UKA i Trondheim, holder vi en konsertserie på Studentersamfundet. Knauskoret har en lang tradisjon for å opprettholde et høyt musikalsk nivå, kombinert med en fengende fremføring man ikke nødvendigvis forbinder med korsjangeren.

I takt med at det tradisjonelle korrepertoaret byttes ut med uventede artister som eksempelvis Prodigy, stiller Knauskoret med et sceneshow preget av bevegelse og særpreg. Bli ikke overrasket om det dukker opp aliens, roboter, flørtende damer, beatboxende menn eller syngende mus underveis. Gav dette mersmak? Vi tar på oss varierte sangoppdrag ved diverse arrangement som møter, burssdager, bedriftsmiddager, julebord og lignende.

Kontakt

Knauskoret
Studentersamfundet i Trondhjem
Elgeseter gate 1
7030 Trondheim
booking@knauskoret.no


sit logo
studentersamfundet logo
uka 13 logo